Voor bedrijven

Bij het uitoefenen van verschillende beroepen moet men een groot gedeelte van de werkdag staand of lopend doorbrengen. Voor veel mensen levert dit geen problemen op. Toch komt het regelmatig voor dat het langdurig belasten van de voeten niet alleen leidt tot voetklachten of blessures aan de voeten, maar ook aan de enkels, knieën, heup of zelfs de onderrug.

Het blijkt dat ziekteverzuim als gevolg van voetproblemen vaker voorkomt dan men denkt. Iemand die last heeft van zijn voeten kan zijn  werk steeds minder productief uitvoeren. Doorgaan met belasten terwijl er klachten zijn leidt tot het verergeren van de klachten, waardoor klachten aan knie, heup, onderrug en nek zich kunnen manifesteren. Dit is niet alleen heel vervelend voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Denk alleen al aan de kosten van het ziekteverzuim welke tussen de €200,00 en €400,00 per dag bedragen. Bovenop deze kosten komen de kosten voor vervanging van de medewerker, productieverlies en faalkosten door zijn afwezigheid.

Voetfocus Leeuwarden kan u en uw werknemers van een goed professioneel advies voorzien als het gaat om de schoenkeuze, de juiste ondersteuning in de schoen én de verzorging van de voeten. Naast een voetonderzoek gericht op het behandelen of voorkomen van voetklachten, kunnen  corrigerende zolen worden aangemeten om het lichaam beter te ondersteunen. Bij iedere klant behoort een digitale voetscan en loopanalyse. Bestaande klachten kunnen hierdoor worden verholpen en kleine klachten - die doorgaans niet serieus genomen worden – worden eerder opgemerkt waardoor erger wordt voorkomen. Door preventief te werk te gaan kunnen klachten en hierdoor verzuim worden voorkomen.

De klant is koning.

Ik pas mijn werkwijze aan aan de wensen van mijn opdrachtgever(s). Zo kan ik op locatie komen, bij uw bedrijf of bij de werknemer thuis, maar ook ontvang ik cliënten in mijn praktijk.

Door mijn jarenlange ervaring in dit vakgebied heb ik veel kennis over schoeisel, voeten en houdingsklachten. Ik kan u en uw medewerkers dan ook goed en professioneel adviseren op het gebied van: 

·       Goed passende veiligheidsschoenen passende bij de werkzaamheden;

·       Goede afstemming tussen voetklachten en werkschoenen;

·       De juiste maat zowel in lengte als in breedte;

·       Ondersteunende inlegzolen. 

 

Heel graag wil ik uw sparringspartner worden met betrekking tot de (voet)gezondheid van uw personeel. Mijn doel is (in) uw voordeel: het beperken van ziekteverzuim!

Hierbij nodig ik u uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te kunnen bespreken. 

Met vriendelijke groet,

Voetfocus Leeuwarden

Einte Dekker