Reacties

20-05-2022

Christina

Paar weken geleden toch maar de stap gedaan en zooltjes laten aanmeten bij Voetfocus. Dat had ik dus beter eerder kunnen gaan doen. Door onstoken achillespees veel last, maar door het gebruik van de zooltjes van Voetfocus loopt het weer heerlijk. Natuurlijk is de ontsteking nog niet weg, maar het verlicht wel! Aanrader!

16-05-2022

Corrie Jagroep

Ik heb de zooltjes bij einte gekocht met extra demping.
Voor professioneel advies moet je echt bij einte zijn. Heeft oog voor wat je nodig hebt. Ik gebruik deze zooltjes voor lange wandelingen en ik was verrast hoeveel profijt ik heb van deze zooltjes. Niet last van mijn rug, scheenbeen, heup. Ik wil niet meer zonder. Ook het veteren van een hoge wandelschoen waardoor ik geen last meer heb van een schuivende schoen en geen irritatie meer heb van het hoge gedeelte rondom mijn enkel. Echt top.

21-01-2022

Audrey Plat

Sinds 1.5e week heb ik in 1 paar schoenen zooltjes die aangemeten zijn door Einte. Nooit pijn gehad bij het lopen, maar het lopen voelt veel aangenamer nu. Omdat ik het zo'n fijne verbetering vind zal ik ook voor een tweede paar zooltjes aanschaffen. Aanrader dus!

15-04-2021

Lucienne

Ontzettend fijne en persoonlijke ervaring gehad bij VoetFocus! Dat geeft vertrouwen. Er wordt tijd voor je genomen en je krijgt goed en deskundig advies. Er wordt goed met je meegekeken waar je klachten aan hebt. En met aandacht tijd voor je gemaakt. Ik kan VoetFocus absoluut aanraden. En ben nu al enorm blij met de producten en oplossingen bij mijn situatie. Top zooltjes en bijproducten erbij genomen voor de nazorg.

25-06-2020

Paula Blink

Al sinds meer dan een jaar op zooltjes van VoetFocus gelopen. Ik heb laatst een extra paar gekocht, zodat ik niet steeds hoef te wisselen.
Ook zooltjes meegenomen voor de wandelschoenen. Deze geven extra demping en vering. De gevoerde sokken (aanbieding!) zijn fijn voor wat langere wandelingen.
Einte geeft goed advies. Met behulp van de scan vertelt hij wat er aan je voeten te zien zijn.
Kortom een aanrader die Voetfocus. En helemaal niet duur. Top Einte!

18-05-2020

Peter van der Eeerden

Kwam bij Einte voor 2 zaken:
1. Steunzolen
2. Sokken
Voor allebeide ben ik zeer blij met de goede produkten én de professionele begeleiding van Einte.
De combinatie van zowel de zooltjes als de sokken werken geweldig voor mij.
Tav 1: Einte adviseerde mij aparte zooltjes voor mijn dagelijkse werk als voor mijn sport. Had veel last van mijn achillespezen en binnenkant knie. Einte heeft eerst uitgebreid gekeken naar de stand van mijn hak en pezen. Vervolgens adviseerde hij de algemene variant voor het dagelijkse leven (zool past ook in nette schoenen) en de meer verende variant voor het sporten.
De zooltjes werden ook nog op maat gemaakt zodat ze precies in mijn schoenen pasten!
Tav 2: heb al vele soorten sokken gehad, maar de sokken die Einte mij aanbevolen heeft zijn zeer comfortabel. Allereerst zijn het eigenlijk 2 sokken in 1. Een aparte witte dunne binnensok en heerlijk warme buitensok. Deze zijn heerlijk warm en ventileren ook nog. Deze sokken zijn geweldig voor in wandelschoenen zoals mijn Lowa's.
Daarnaast heb ik een dunnere zwarte sok van Einte geadviseerd gekregen. Deze draag ik in mijn nette schoenen voor afspraken of 's-avonds in mijn slippers, heerlijk warm.

Kortom, ben erg tevreden over het goede advies en de humoristische kijk van Einte!

10-03-2020

Reinder jansma

Vorige week mijn nieuwe zooltjes door Einte Dekker aan laten meten. Ik wandel veel met mijn hond en vind dat ik een goed advies heb gekregen. De zolen lopen heerlijk zeker in combinatie met de Wrightsock !

18-12-2019

Frenk

Ongeveer 2 maanden geleden een paar zooltjes aangeschaft naar aanleiding van hielspoor klachten
Direct na gebruik van de zooltjes namen de klachten af.  Overmoedig hierdoor de zooltjes eenmalig  niet overgezet in andere schoenen, alhoewel dit simpel te doen is. Hierdoor weer pijnklachten.
Nu loop ik niet meer zonder.   Zooltjes worden perfect en op maat aangemeten. Thanks!

20-11-2019

René

Onlangs twee paar sokken van het merk Wrightsock bij Einte gekocht. Lopen echt heerlijk! Einte geeft goed advies en door zijn jarenlange ervaring weet hij waar hij het over heeft. Aanrader!

16-11-2019

Dennis van der Meer

Een dikke week geleden zolen gekocht. Nu een week later ook zeker verkocht! Mijn loop is anders en veel prettiger en steviger. Aanrader!

05-11-2019

Bram Visser

Was voor de tweede set superfeet-zooltjes bij Einte. Ik had al goede ervaringen met mijn eerste set zooltjes, die ik nu zo'n anderhalf jaar in gebruik heb. Deze zijn ook nog altijd prima intact, ook na intensief dragen. Nu de winter in aantocht is en ik andere schoenen ga dragen, wil ik ook daarin superfeet-zooltjes hebben; dan hoef ik ze niet steeds over te zetten van het ene paar schoenen naar het andere.
De professionele aanpak van Einte, waarbij zijn geoefend oog meteen ziet hoe ongemakkelijk je loopt en hoe dat verbeterd kan worden, zijn beoordeling van je voeten en de voetstand alsmede het passen van verschillende zooltjes, levert maatwerk op. Als je dan ten slotte loopt met nieuwe zooltjes in je schoenen, merk je dat vanaf de eerste minuut. Klasse, Einte!!

04-11-2019

René

Twee paar wrightsocks gekocht bij Voetfocus. Heerlijke sokken om mee te hardlopen. Goed advies en niet duur. Aanrader om eens langs te gaan.

Schrijf reactie

Beoordeel: