Reacties

18-12-2019

Frenk

Ongeveer 2 maanden geleden een paar zooltjes aangeschaft naar aanleiding van hielspoor klachten
Direct na gebruik van de zooltjes namen de klachten af.  Overmoedig hierdoor de zooltjes eenmalig  niet overgezet in andere schoenen, alhoewel dit simpel te doen is. Hierdoor weer pijnklachten.
Nu loop ik niet meer zonder.   Zooltjes worden perfect en op maat aangemeten. Thanks!

20-11-2019

René

Onlangs twee paar sokken van het merk Wrightsock bij Einte gekocht. Lopen echt heerlijk! Einte geeft goed advies en door zijn jarenlange ervaring weet hij waar hij het over heeft. Aanrader!

05-11-2019

Bram Visser

Was voor de tweede set superfeet-zooltjes bij Einte. Ik had al goede ervaringen met mijn eerste set zooltjes, die ik nu zo'n anderhalf jaar in gebruik heb. Deze zijn ook nog altijd prima intact, ook na intensief dragen. Nu de winter in aantocht is en ik andere schoenen ga dragen, wil ik ook daarin superfeet-zooltjes hebben; dan hoef ik ze niet steeds over te zetten van het ene paar schoenen naar het andere.
De professionele aanpak van Einte, waarbij zijn geoefend oog meteen ziet hoe ongemakkelijk je loopt en hoe dat verbeterd kan worden, zijn beoordeling van je voeten en de voetstand alsmede het passen van verschillende zooltjes, levert maatwerk op. Als je dan ten slotte loopt met nieuwe zooltjes in je schoenen, merk je dat vanaf de eerste minuut. Klasse, Einte!!

Schrijf reactie

Beoordeel: