Mijn werkwijze

Mocht u geintresseerd zijn in een zool of sok dan ga ik alsvolgt te werk. U maakt een afspraak en komt bij mij langs. Mocht u het liever hebben dat ik bij u langs kom is dat in overleg over eventuele extra kosten ook mogelijk. Ik heb een mobiele voetscan en kan een juiste voetanalyse ook elders maken.

Ik maak van uw voeten een afdruk door middel van een voetscan en bekijk de stand van de voet en zie op welke manier de voeten afwikkelen. Door deze analyse wordt de juiste zool aangemeten.. Ook hebt u direct alle bijzonderheden van u voet  in kaart. Dit is zeer handig wanneer u weer nieuwe schoenen moet kopen.

Voor wie zijn de zolen en sokken geschikt:

Iedereen die veel op zijn voeten moet staan heeft erg veel baat bij de zolen van Superfeet. Veel worden ze ook gebruikt bij het sporten en in het bijzonder de skisport. Superfeet wordt steeds belangrijker in het sportsegment omdat de voetklachten de laatste jaren toenemen dit door verandering van de ondergrond waarop gesport wordt. Daarnaast is het een super ondersteuning in werk en wandelschoenen. Voor nog meer informatie kunt u ook kijken op de site van Superfeet en Wrightsocks.